3 december 2019 Verhagen Groep

TE KOOP Voormalige agrarische bedrijfslocatie in het buitengebied voor 1 vrijstaande woning op een kavel van ca. 6.300 m2

Wij bieden bij inschrijving te koop aan, een voormalige agrarische bedrijfslocatie thans bestemd voor de bouw voor één vrijstaande woning, gelegen in de gemeente De Ronde Venen aan de Middenweg 2 te Mijdrecht.

De kavel is gelegen in de gemeente De Ronde Venen globaal tussen Mijdrecht en Uithoorn. De kavel is ontsloten via een dam naar de Middenweg.
De locatie maakte tot enige tijd geleden deel uit van een bedrijfslocatie van de boerderij die daar ter plaatse heeft gestaan.
Nu staat er nog een al jaren vervallen woning en enkele restanten van schuren en hooiberg. De kavel is geschikt voor herontwikkeling conform het thans geldende bestemmingsplan, zie punt 3 van deze brochure. De huidige bestemming is wonen,
In de vervallen woning zijn nog oude meubels en andere roerende zaken aanwezig, deze blijven achter net als de containers voor huishoudelijk afval die in het pand staan.

Volgens het bestemmingsplan mag er een woning gebouwd worden van 700 m3 met goothoogte van 3.5 m.

Er zijn asbest- en bodemonderzoekrapporten op aanvraag beschikbaar, of de de website van de Verhagen Groep te downloaden.

IMG_5817 IMG_5807 IMG_5804

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Anthony Doude van Troostwijk

Anthony

adt@verhagen-groep.nl, 0186 – 61 55 77

 

Verkoopbrochure Inschrijfbiljet Koopovereenkomst Bodemonderzoek Asbestinventarisatie