Verhagen Groep sluit aan bij Aelmans Adviesgroep

Verhagen Groep sluit aan bij Aelmans Adviesgroep

De stikstofcrisis, de energietransitie en de woningbouwopgave: het zijn uitdagingen die een grote impact hebben op onze dagelijkse leefomgeving. De rentmeester speelt een belangrijke rol in deze processen. Hij beheert en onderhoudt landgoederen en agrarisch vastgoed namens eigenaren. De beperkte ruimte die Nederland te bieden heeft en de toenemende wet- en regelgeving, maakt het vak van rentmeester steeds complexer. Uitgebreidere expertise en een ruim netwerk worden steeds belangrijker. Verhagen Groep en Aelmans Adviesgroep bundelen daarom hun krachten.

De Verhagen-Groep, een full-service rentmeesterskantoor en adviesbureau voor onroerende zaken, zet een belangrijke nieuwe stap in haar bedrijfsvoering. Met ingang van 1 juli 2024 werkt de Verhagen Groep intensief en langdurig samen met Aelmans Rentmeesters & Makelaars, onderdeel van de Aelmans Adviesgroep.

Deze samenwerking markeert de start van een proces waarin de Aelmans Adviesgroep op termijn de Verhagen Groep zal overnemen. Jaap Verhagen, als de zesde generatie Verhagen aan het roer: ‘’Deze stap waarborgt de continuïteit van de hoogwaardige dienstverlening die opdrachtgevers van ons gewend zijn. Daar komt bij dat deze samenwerking qua kennis een breed spectrum toevoegt aan de Verhagen-Groep. Uiteraard blijven we ons met ons vertrouwde team inzetten voor de belangen van onze gewaardeerde opdrachtgevers.’’

De samenwerking tussen de Verhagen Groep en de Aelmans Adviesgroep biedt opdrachtgevers een uitgebreid netwerk van kennis en ervaring op zowel de rentmeesterij, maar ook op diverse andere aanpalende vakgebieden, waaronder NSW/landgoederen, planologie, vergunningen, bodem en energievraagstukken. Samen kunnen zij de belangen van de eigenaar van zowel landelijk als stedelijk vastgoed optimaal behartigen.

Over de Aelmans Adviesgroep

De Aelmans Adviesgroep is een familiebedrijf met bijna 35 jaar ervaring. De groep biedt advies voor iedereen die bezit heeft, woont, werkt én ingrijpt in de leefomgeving. Vanuit zes werkvelden helpen zij bedrijven, overheden en particulieren bij hun ambities: vastgoed, omgeving, milieu, agro, bouw en financieren. Zij leveren een totaaloplossing aan de opdrachtgever, waarbij integriteit, kwaliteit, duurzaamheid, samenwerking en resultaatgerichtheid centraal staan.

Vervolg

Voor bestaande relaties en dienstverlening treden er geen veranderingen op. De Verhagen Groep blijft op de bestaande locatie in Oud-Beijerland, met alle vertrouwde medewerkers. Bijkomende voordelen zijn er wel, want de groep heeft nu nog meer expertise in huis om opdrachtgevers een totaaloplossing aan te bieden.

Over de Auteur

Verhagen Groep